marți, 14 ianuarie 2014

Crestem datorita voua!



Anul acesta am depasit cifra de 2000 de beneficiari ai cursurilor si evenimentelor organizate de catre TEACHING. Putem spune deja ca avem proiecte cu traditie asa cum este Centrul de Training Lingvistic, cel care a ajuns la a XII-a editie sau Centrul de Training Tehnic ajuns la editia a X-a. 
In acelsai timp lucram la definitivarea si implementarea unor proiecte noi. Printre acestea se numara proiectul Scoala TEACHING cel care isi propune sa ofere, in colaborare cu mediul de afaceri din Iasi, o instruire practica si, pe cat posibil, un loc de munca tinerilor care finalizeaza clasa a XII-a.

Crestem datorita fiecaruia dintre dumneavoastra. Datorita implicarii, sprijinului si contributiei financiare prin care ne aratati incredere si suport. Va multumim si va invitam ca si in acest an sa ne fiti alaturi!

Ce este sistemul 2% si cum se procedeaza?

 a. Daca anul trecut ati avut venituri doar din salariu:
Completati Cererea 230, "Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual". La mentiunea "Suma" nu este necesara completarea, organul fiscal va calcula si vira suma admisa, conform legii. Formularul si copia Fisei Fiscale se depun direct la registratura organului fiscal de care apartineti sau se trimit prin posta, cu scrisoare recomandata.

b. Daca anul trecut ati avut venituri din salariu si din alte surse sau numai venituri din alte surse (activitati independente, cedarea folosintei bunurilor, etc):
Completati Declaratia 200, "Declaratie speciala privind veniturile realizate". Pe langa completarea conform obligatiilor legale ce va revin, completati capitolul III, "DESTINATIA SUMEI REPREZENTÂND 2% DIN IMPOZITUL PE VENITUL ANUAL IMPOZABIL", punctul 2, "Sponsorizare entitate nonprofit" cu datele Asociatiei TEACHING. La mentiunea"Suma" nu este necesara completarea, organul fiscal va calcula si vira suma admisa, conform legii. 

Termenul limita pentru depunerea formularelor este de 20 mai 2014


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu