duminică, 1 aprilie 2012

INFOPOLITEHNICA - Targul Facultatilor Tehnice din Iasi -




Cum a luat nastere priectul INFOPOLITEHNICA?
Depanand amintiri  cu membrii „TEACH ING”, amuzandu-ne de modul in care majoritatea noastra a luat decizia de a se inscrie la facultate,am discutat si cu colegii nostri de facultate, iar situatiile tragico-comice au continuat sa apara! Astfel am realizat ca multi dintre noi si-au ales facultatea din motive total gresite, fara a sti la ce se va rezuma viata de student iesean si ce vom deveni dupa finalizarea studiilor.
Astfel, am venit cu ideea de a organiza un targ al facultatilor de la Universitatea Tehnica “Gh. Asachi” Iasi, in vederea solutionarii acestei probleme pentru actualii elevi si viitorii studenti, si implicit pentru viitorii ingineri de cariera, nu pentru inginerii cu „diploma”.


           Ce se va intampla efectiv la Targul INFOPOLITEHNICA?
Facultatile din cadrul Universitatii Tehnice „Gh. Asachi” isi vor prezenta oferta educationala pentru anul universitar 2012 – 2013, in cadrul a 2 zile de targ, pentru ca elevii sa poate face comparatii, sa poata pune intrebari reprezentantilor facultatilor, totul pentru a putea face o alegere buna, bazata pe argumente solide, precum si pentru a fi cat mai bine informati despre viitorul lor.

Unde se va desfasura Targul INFOPOLITEHNICA?
Ce locatie ar fi mai buna decat “la facultati acasa”... Targul va fi amplasat in holul principal al Rectoratului Universitatii. Locatia a fost aleasa in special si pentru ca elevii sa poata vizita facultatea dorita si de ce nu, si campusul.

            De ce ar trebui sa vina elevii pe 3 – 4 mai la Targul INFOPOLITEHNICA?
Pentru ca au numai de castigat! Deoarece pe langa faptul ca vor avea acces la informatii bine structurate, reale si prezentate de persoane avizate, vor beneficia si de:
Ø    Un seminar cu tema Managementul Carierei, la care vor putea afla ce anume ar trebui sa faca pe parcursul studentiei pentru a petrece timpul frumos si cu folos, ce activitati pentru dezvoltarea personala si profesionala ar trebui sa realizeze, pe ce sa se axeze in facultate si in timpul liber;
Ø    Un concurs, la care ar putea castiga un loc gratuit de inscriere la facultatea cea mai ravnita dintre cele 9, prin tragere la sorti;
Ø    Testatarea aptitudinilor, aptitudini de care ar trebui sa se tine mult seama in alegerea unei facultati.

Dragi viitori studenti, va invit sa participati la INFOPOLITEHNICA cu gandul ca aceasta oportunitate nu trebuie ratata! E sansa voastra de a va asigura viitorul!

Pentru mai multe detalii apasa aici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu