miercuri, 27 noiembrie 2013

„Un Colind Pentru Un Zambet!” - a VIII-a editie a balului de caritate organizat de TEACHING





Asociatia Tehnica de Formare Profesionala „TEACH ING” organizeaza balul caritabil „Un Colind pentru Un Zambet!”, editia a VIII-a. Vino impreuna cu prietenii, joi, 12 decembrie 2013, in Club For Fun, incepand cu ora 20:30 si vei avea parte de o seara de neuitat! Vei putea participa la concursuri atractive, vei asculta muzica buna, vei dansa si te vei distra cat pentru tot anul.

Participa la unul dintre concursurile noastre: limbo, lantul de haine, consursul de baut bere, karaoke, sticla si papucul, cutia sau concursul de dans si ia-ti diploma la distractii!

Pretul unui bilet este de 5 lei. Fondurile obtinute in urma vanzarii biletelor vor fi folosite pentru a cumpara produse alimentare, rechizite, dulciuri, articole de imbracaminte si jucarii care vor lumina sarbatorile unor copii din familii defavorizate din localitatea Victoria, judetul Iasi. Doneaza o jucarie si participi la tombola! In afara premiilor pe care le vor primi, castigatorii au sansa sa insoteasca echipa TEACHING la distribuirea produselor.

Vino alaturi de noi, distreaza-te și ajuta! Fii printre cei care vor primi un „Multumesc!” de la copiii carora le vom oferi sansa să zambeasca in Ajun de Craciun!

Biletele pot fi achizitionate, pana pe 9 decembrie, de la sediul TEACHING (parterul caminului T11, intrarea laterala), luni și joi, intre orele 20:00 și 22:00.
Email: teachingis@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu