vineri, 12 aprilie 2013

FII Competition ’13


TEACHING va invita la FII Competition '13!

http://www.fiicompetition.ro/f13/Pentru tinerii pasionați de IT, Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni, în colaborare cu Facultatea de Informatică Iași, vine cu o nouă provocare: Concursul Național de Informatică și Artă Digitală FII Competition!

FII Competition ’13 este un concurs care vine în întâmpinarea elevilor și studenților din România și Republica Moldova, cu multiple beneficii: de la dezvoltare personală la distracție și socializare. Echipa de organizare FII Competition a pregătit, pentru aceasta, pe lângă concursul propriu-zis, atât training-uri și cursuri introductive susținute de reprezentanți ai firmelor partenere și profesori ai liceelor și Facultății de Informatică din Iași, cât și activități de recreere.

Concursul FII Competition va fi împărțit în patru secțiuni  - Tehnologii Web, Algoritmică și ProgramareSecuritatea Informației și Artă Digitală -  și se va desfășura în două etape. Prima etapă, de calificare, va avea loc online și, în urma acesteia, vor fi selectați 80 de finaliști pe baza punctajului obținut. Aceștia vor lua parte la a doua etapă a concursului, care va avea loc în Iași, la Facultatea de Informatică, între 31 mai si 2 iunie.

Pentru înscriere, dar si alte informații legate de concursul FII Competition '13, detalii despre secțiuni, activități și firmele IT partenere,  vizitați pagina oficială a competiției www.fiicompetition.ro , sau urmăriți paginile de Facebook http://www.facebook.com/fiicompetition și de Twitter https://twitter.com/fiicompetition.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu