marți, 12 martie 2013

Tu de unde afli informatii despre oportunitati de studiu in strainatate?



RIUF – cel mai mare târg de universităţi din Romania ajunge la Iași!

Romanian International University Fair este cel mai mare târg de universităţi din România şi Estul Europei şi, totodată, singurul din zona Moldovei.

Ajuns la a 12-a ediţie, RIUF facilitează contactul universităților cu tineri interesați de continuarea studiilor atât în România, cât şi în străinătate. Princeton University și Massachusetts Institute of Technology (universitate plasată pe locul 1 în topul mondial QS) vor participa  la RIUF Iași. Astfel că elevii și studenții din zona Moldovei vor avea ocazia să discute cu reprezentanții celor două universități de top. Lista expozanților RIUF Iași include și universități din Olanda, Marea Britanie, Germania, Belgia, Suedia, Danemarca, Franța. Lista poate fi văzută aici.

Anul acesta vor participa la RIUF Iași și Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iași, Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași și Universitatea Tehnică Iași. Tot în ziua RIUF Iași, elevii și studenții in zona Moldovei vor putea participa la Ziua Porților Deschise cu ocazia RIUF și vor vizita săli de curs, laboratoare, discuta cu studenți și profesori ai universităților. Fiecare universitate a pregătit un program special pentru Ziua Porților Deschise cu ocazia RIUF.

Înscrie-te pe www.riuf.ro pentru a participa la RIUF și la workshopurile dedicate studiului în străinătate. 

RIUF va avea loc la Iaşi pe 21 martie, la Hotel Unirea, în intervalul orar 10-18.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu