miercuri, 27 februarie 2013

Fii puțin înaintea colegilor tăi!!!



Asociația Tehnică de Formare Profesională “TEACH ING” vă oferă posibilitatea de a urma cursurile de limbă străină tehnică din cadrul Centrului de Training Lingvistic, editia a XI-a.

Dacă dorești să-ți perfecționezi cunoștințele pentru limbile străine și ești student, echipa TEACHING te invită în perioada 26 februarie – 07 martie, să completezi un formular de înscriere de pe site-ul www.teach-ing.ro și să optezi pentru una din cele 3 categorii: engleză începător, engleză mediu și germană începător.

Cred că fiecare din noi știe cum e să înveți engleza, sau orice altă limbă de unul singur. De aceea îți sugerez să nu-ți mai pierzi timpul cu cărți și cursuri online care sunt prea puțin eficiente. Vino la un curs adevărat și învață în echipă cum se vorbește sau cum se pronunță  fiecare cuvânt și fiecare expresie, aplică  idei și metode noi de învățare și fii sigur că nu vei regreta.

În calitate de participant la cursurile noastre, în schimbul chefului de învățare vei avea posibilitatea să cunoști studenți cu aceleași obiective și aceleași visuri, de la facultăți diferite cu care vei putea interacționa, socializa și lega relații de prietenie, dar de asemenea,  vei putea primi și o diploma care să-ți demonstreze cunostințele acumulate pe parcursul acestui curs.

Sunt unul din participanții la acest curs și vă mărturisesc că m-a impresionat modul de predare a profesorului ales de TEACHING, am cunoscut un mod plăcut de învățare deoarece primeam raspuns la orice nelamurire, iar învățarea prin joc de rol este cu adevarat eficientă. Fiecare ședintă de curs o așteptam cu cea mai mare plăcere și cu deosebită nerăbdare, deoarece acolo simțeam că sunt în largul meu, că pot să pun întrebări, că pot să dau răspunsuri greșite și că nimeni nu va râde sau nu-mi va pune notă mică. Aici învățăm cum să ne dezvoltăm cunoștințele de limbă străină tehnică și desigur, cel mai important,  învățăm cum să le aplicăm în viitoarea noastră dezvoltare personală și profesională.

Asta e una din cheile succesului care ne așteaptă pe fiecare din noi. Nu o pierde! Profită și bucură-te de fiecare șansă primită și de fiecare pas făcut.

Pentru mai multe detalii și înscrieri, accesează www.teach-ing.ro


Irina Fălticeanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu