miercuri, 13 martie 2013

Curs de AutoCAD 2D




Asociatia Tehnica de Formare Profesionala "TEACH ING" vine in ajutorul celor care doresc sa dobandeasca mai multe cunostinte in domeniul tehnic, intr-o alta maniera decat cea academica! Viitorii ingineri vor trebui sa foloseasca programe de proiectare iar cel mai placut mod de a invata proiectare este in cadrul proiectului Centru de Training Tehnic, organizat de asociatia noastra.

Aici profesorii sunt dedicati studentilor, cursurile sunt orientate spre nevoile lor iar tu poti fi unul dintre cei care pot beneficia de aceste lucruri. De aceea, iti propunem un curs de AutoCAD, alaturi de personal specializat si un mediu ambiant placut. Fara presiunea notelor si a laboratoarelor dis-de-dimineata la care nu puteai ajunge, vei invata proiectare intr-un timp scurt.

Vino alaturi de alti colegi care iti impartasesc pasiunea, proiectare 2D, si imbogateste-ti cunostintele tehnice de proiectare!

Inscrierea se realizeaza simplu: intri pe site-ul nostru, http://www.teach-ing.ro/, citesti informatiile suplimentare si completezi formularul de inscriere pana pe 22 martie.

La terminarea cursului vei putea obtine o diploma ce va atesta cunostintele pe care tu le-ai acumulat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu