duminică, 27 ianuarie 2013

Voluntariatul face diferenta!



Vrei o provocare? Vrei sa devii mai responsabil? Vrei sa imbini utilul cu placutul si distractia cu munca?



Avem un pont: Asociatia TEACHING organizeaza Recrutari la inceputul semestrului II din acest an universitar. 

Suntem o echipa de tineri prietenosi, energici, harnici, responsabili, care cauta sa isi descopere, sa isi dezvolte si sa isi imbunatateasca calitatile prin diverse activitati si proiecte pe care le realizam pentru studentii ieseni.

Prin voluntariat ai posibilitatea sa inveti multe lucruri noi: sa te implici in realizarea unor proiecte, sa coordonezi o echipa,  sa rezolvi task-uri respectand termene limita, sa te descurci in situatii neasteptate, iar  acolo unde o sa intampini dificultati o sa ai alaturi un grup de oameni care te vor sprijini si te vor ajuta sa rezolvi problemele.

Voluntariatul poate inseamna si dobandirea experientei intr-unul din departamentele TEACHING-ului. Poti alege intre departamentele de Marketing, Resurse Umane si Financiar. In cadrul acestor departamente iti poti descoperi noi vocatii, poti descoperi ce domeniu de activitate ti-ar place si unde te-ai potrivi cel mai bine.

Daca vrei sa faci parte din echipa TEACHING fii cu ochii pe site: www.teach-ing.ro ! In curand, vei avea posibilitatea sa completezi formularul de inscriere.

Nu uita: Voluntariatul este un pas in cariera!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu