luni, 21 ianuarie 2013

Sesiunea evenimentelor!

Deschid ochii si ma uit pe geam. Observ o vreme tare urata si imi dau seama ca o vreme ca aceasta doar la inceput de sesiune poate fi. A VENIT SESIUNEA!

Cu siguranta, pentru majoritatea studentilor nu este cea mai frumoasa perioada, insa, eu o consider cea mai prielnica pentru a-mi face ordine intre foi, sa ma pregatesc pregatesc pentru examene, sa gatesc si cu siguranta sa ma distrez.

Tot in perioada sesiunii, imi planific un pic timpul pentru semestrul ce va incepe peste 4 saptamani: cat timp voi sta la scoala, ce carti vreau sa citesc, ce cursuri vreau sa urmez si la ce evenimente vreau sa particip.

Asociatia TEACHING ofera posibilitatea invatarii multor lucruri noi si utile, iar in semestrul al doilea a pregatit o gama larga de activitati, si anume:

  1. Vom debuta in semestru al doilea cu activitatea de RECRUTARE a noilor membri. Daca vrei sa faci parte din Asociatia TEACHING, urmareste site-ul www.teach-ing.ro si in perioada 18-28 februarie trimite-ne CV-ul tau.
  2. Vei avea posibilitatea sa urmezi cursurile de limba straina in cadrul Centrului de Training Lingvistic. In perioada 25 februarie - 07 martie, fa o vizita pe site-ul nostru si completeaza formularul de inscriere.
  3. Pentru studentii politehnisti, am pregatit cursuri de AutoCAD si CNC in cadrul Centrului de Training Tehnic. Pentru a participa la aceste cursuri, completeaza formularul de inscriere in perioada 11 - 21 martie si apoi asteapta raspunsul nostru.
  4. Intre 01 - 03 aprilie, TEACHING are in desfasurare proiectul INFOPOLITEHNICA, in cadrul caruia promovam cu mare drag Univertitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi in randul elevilor din judetele din Moldova.
  5. In luna mai, in cadrul Centrului de Training Economic, pregatim un frumos eveniment dedicat celor interesati de management si antreprenoriat.

Va asteptam sa participati la toate proiectele noastre, oferindu-va posibilitaea sa fiti cu un pas inaintea colegilor vostri!

Mult succes la examene!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu