joi, 10 ianuarie 2013

2% la sigur!



TEACHING desfasoara proiectul „2%” !

In aceasta perioada TEACHING nu odihneste mancarea abundenta din vacanta ci profia de pauza pentru a-si incarca bateriile si pentru a realiza proiecte cat mai frumoase pentru voi, dragi studenti.


Sub indemnul proverbului romanesc: „Gospodarul face iarna car si vara sanie”, TEACHING munceste anul acesta pentru bunastarea de la anul. Astfel, derulam „Campania 2%” unde incercam sa adunam cat mai multe fonduri pentru a ne putea desfasura centrele de training si dezvoltare si in anul universitar care vine.

Campania 2% consta in redirectionarea unui procent de 2% spre asociatia noastra, din impozitele pe care salariatul le plateste catre stat. 

De ce TEACHING?

Noi contribuim la formarea profesionala a tinerilor ingineri prin organizarea de cursuri tehnice, cursuri de limba straina tehnica, seminarii pe teme economice si evenimente caritabile. De asemenea, noi va oferim posibilitatea de a vedea ce s-a realizat cu banii dumneavoastra! Respectand principiul transparentei, privind utilizarea fondurilor primite prin programul 2%, vom intocmi si publica raportul anual al asociatiei pe site-ul www.tech-ing.ro Acest raport va fi trimis si prin e-mail fiecarui contribuabil. 

Sustine TEACHING! Redirectioneaza 2% „la sigur” din impozit!


Catalina Popescu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu