joi, 22 noiembrie 2012

Se aproprie UCPUZ!

Probabil ca te intrebi ce inseamna UCPUZ? Te invit sa citesti tot articolul pentru a afla. :)

Se aproprie o perioda frumoasa pentru toti, o perioada in care dorim sa-i revedem pe cei dragi, sa le oferim un mic dar si sa ne povestim ce am facut in anul care se aproprie de sfarsit.

Nu este zapada, inca, dar frigul de afara ne da de veste ca iarna ne bate la usa, ca e timpul sa ne pregatim pentru o frumoasa priveliste alba. (abia astept :P)

Cu siguranta toti suntem fericiti gandindu-ne la perioada care se apropie, la frumoasele sarbatori ale iernii dar si la cei doi mosuleti care ne aduc daruri in fiecare an: Mos Nicolae si Mos Craciun. Si eu ii astept si sunt sigur ca nici anul acesta nu ma vor uita, dar in acelasi timp ma gandesc si la copii care ii asteapta dar mai mult ca sigur nu vor ajunge sa le ofere si lor un mic dar. Acest lucru ma intristeaza, dar totodata imi da putere sa lupt, sa incerc sa-i ajut.

Cu acest scop, Asociatia TEACHING organizeaza "Un Colind Pentru Un Zambet" (ai aflat ce inseamna UCPUZ), un proiect drag nou, care in fiecare an ne ajuta sa descoperim oameni cu suflet mare care nu raman nemiscati la povestile a zeci de copii care in seara de Craciun nu gasesc nimic sub pom pentru ca de cele mai multe ori acesta le lipseste.

Nu ii putem ajuta singuri, avem nevoie de sprijinul tau, de bunatatea ta. Un dar cat de mic il va face fericit pe cel care il va primi, iar tu, in noaptea de Craciun te poti bucura de lucrul minunat pe care l-ai facut, cel de a ajuta un copil pe care nu-l cunosti dar l-ai facut sa zambeasca, sa simta bucuria sarbatorilor si a venirii mosului.

Iata cateva imagini de la editiile anterioare ale proiectului: aici si aici.

UCPUZ are pregatit pentru tine si un bal de caritate organizat in Club ForFun pe data de 7 Decembrie. Pretul uni bilet este de doar 5 lei, fonduri ce vor fi folosite deasemenea pentru achizitionarea de alimente pentru copii. Pentru a intra in posesia biletelor ma puteti contacta pe adresa de e-mail: petru.arcana@gmail.com sau pe facebook.

Va asteptam! Impreuna putem aduce bucurie in sufletele copiilor!


Petru Arcana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu