vineri, 12 octombrie 2012

Viziteaza Iasul!

    Esti elev sau student in orasul celor 7 coline si inca nu ai reusit sa il vizitezi si sa cunosti istoria locurilor? Poate ai vazut unele cladiri, unele monumente si te intrebai, oare de cand sunt construite? Oare cine a locuit in acele cladiri? Cat de importanti erau locatarii cladirilor respective care si astazi se inalta in capitala Moldovei si ne uimesc prin arhitectura lor? Poate esti curios sa afli istoria pietonalului Stefan cel Mare ce are la capat punctul de atractie principal al Iasului, Palatul Culturii?

    Poate ai citit despre Parcul Copu si frumosul Tei a lui Eminescu – „Copacul Indragostitilor” dar cu siguranta sunt unele lucruri pe care nu le stii dar ai vrea sa le afli. 

    Un alt punct de atractie al Iasului, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” unde poti poposi in Sala Pasilor Pierduti si in Aula „Gheorghe Asachi”, unde, pe vremea in care Iasul era capitala Romaniei aveau loc intalniri ale senatului.

    Si Biblioteca Centrala iti va deschide portile si iti va face cunoscuta incarcatura istorica, si lista poate continua. Cum poti cunoaste toate acestea?

    De acum e foarte simplu! Icar Tours impreuna cu Clubul de Ghizi organizeaza in fiecare miercuri turul pietonal al Iasului. Acest tur este gratuit si iti ofera posibilitatea sa cunosti istoria Iasului, orasul in care te pregatesti pentru o cariera de succes.

Pentru mai multe detalii si inscrieri acceseaza www.vinlaiasi.ro si www.icar.ro  !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu