marți, 2 octombrie 2012

TEACHING: Experienţă, Plăcere, Distracţie, Cunoştinţe, Dezvoltare.




    Student = timp liber,distracții, plictiseală, examene, restanţe, terase pline şi multe alte activităţi de rutină, care se repetă, în general, zeci de ani, cu foarte mici excepţii.
    Dar, dacă vrei ca aceste excepţii să devină adevărate, vrei un alt mod de viaţă, altceva decât monotonia lucrurilor repetabile în ani, în decenii, atunci e timpul să-ţi schimbi soarta şi să fii activ, e timpul să te gândeşti la un viitor, la un curcubeu continuu pentru dezvoltarea ta personală şi profesională.
Iar pentru a face asta există o multitudine de metode,dar, una şi cea mai eficientă este TEACHING.                
    Asociaţia Tehnică de Formare Profesională, care întruneşte o adevarată echipă plină de vitalitate, cu o cascadă continuă de idei, cu oameni buni, sociabili şi primitori. Şi spun asta nu pentru că fac parte din acest grup şi că aş vrea să mă laud pe mine şi pe colegii mei. O spun pentru că am simţit asta pe pielea mea. De la bun început am fost primit ca cineva de-al lor, am avut parte de încredere, susţinere şi ajutor de la fiecare membru. Aici, la TEACHING, s-a creat o familie de oameni responsabili şi serioşi, cu membri care vin şi pleacă, dar care, întotdeauna vor reveni cu o mână de ajutor şi cu un sfat bun pentru cei care abia au păşit pe drumul dezvoltării lor personale şi profesionale.

    TEACHING, prin toate proiectele sale şi prin tot ceea ce face în general, demonstrează o experienţă bogată şi o dezvoltare continuă, o dorinţă de performanţă şi o plăcere de a lucra. Dar, desigur, să nu uităm de ceea ce poate fi la fel de important ca dezvoltarea profesională, şi anume : DISTRACŢIA, fară de care lumea oficială nu ar merge, nu ar mai exista acele relaţii de prietenie durabilă, nu ar mai fi aceeaşi culoare deschisă şi caldă a succesului pe care îl dezvoltăm de la generaţie la generaţie timp de 6 ani.

      Abilitatea de a îmbina dificilul cu plăcutul şi munca cu distracţia m-a impresionat încă din primele zile aflate la Asociaţie, deoarece e  ceva atrăgător şi interesant, te afli în continuă dezvoltare, şi permanent asimilezi cunostinţe, indiferent de domeniu, dar care te pot ajuta să te realizezi în tot ceea ce faci.
Îmi place foarte mult la TEACHING şi vă sugerez şi vouă să lăsaţi monotonia din camerele de cămin şi să veniţi la noi în echipă şi să încercaţi adevărata viaţa a unei personalităţi deja notorii sau abia în devenire.

Pentru inscriere click aici!

Te astepam! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu