sâmbătă, 20 octombrie 2012

TEACHING a ales!

     A fost o zi de vineri interesanta cu experiente frumoase. A fost ziua in care TEACHING si-a ales noul managerul pe departamentul de Marketing. Nu a fost deloc usor.

    Dupa cateva ore de interviuri in care persoanele intervievate ne-au impartasit din experienta lor mai mare sau mai mica in marketing si lucrul in echipa, a trebuit sa luam decizia. O decizie grea!

    Au fost persoane care ne-au atras foarte mult atentia, care stiau ce isi doresc, dornice de a invata si a experimenta ceva nou. Au fost persoane care ne-au dat "batai de cap" in alegerea finala!

     Ne-am dat seama ca prima impresie despre o persoana e importanta dar nu trebuie sa te lasi ghidat de ea, nu trebuie sa faci o alegere tinand cont doar de aceasta. A trebuit sa cantarim foarte bine tot ceea ce candidatii ne-au impartasit, tot ceea ce noi am observat la ei. 

    Aici a trebuit sa punem in aplicare calificarea de lucrator de tineret pe care o avem. Sa nu analizam persoana doar dupa cuvintele ei ci si dupa comportament, gesturi, mimica fetei. Sa analizam raspunsurile pe care le-au dat la unele intrebari "capcana". Ne-am "ascuns" in spatele intereselor personale pe care ni le-au marturisit, sa vedem ce urmaresc, ce isi doresc defapt sa faca in urmatoarea perioada de timp, care sunt prioritatile lor.

    Au fost echilibrate cele doua talere ale balantei, dar pana la urma mai sus a fost al persoanei selectate sa fie noul nostru coleg.

    Felicitam persoana selectata si asteptam cu drag sa lucram alaturi de ea!

    PS: Au fost doar fete la interviu! :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu