miercuri, 17 octombrie 2012

O oportunitate pe care nu trebuie sa o ratezi!

    Dragi cititori ai blogului TEACHING ia ghiciti care va fi primul proiect cu care debuteaza Asociatia TEACHING in acest an? Ei bine, acesta este Centrul de Training Lingvistic, editia aX-a. 

     Participand aveti posibilitatea sa va imbunatatiti nivelul de cunoastere a limbii engleze pe partea tehnica sau sa invatati de la zero limba engleza / germana, in functie de ce aveti nevoie fiecare. 

     Ca si participanta la cursurile din cadrul acestui proiect va pot spune ca in schimbul vointei si chefului de invatare si a sumei de 40 de lei primiti 10 sedinte a cate 2 ore de curs de limba straina alaturi de cadre didactice tinere si bine pregatite in domeniu.  Un alt avantaj este ca veti fi inconjurati de studenti cu aceleasi interese ca si voi, de la diverse facultati cu care veti putea interactiona si socializa. 
 
     Ce mi-a placut cel mai mult a fost faptul ca invatam de placere si nu din obligatie si ca primeam feedback la timp si profesionist din partea profesoarelor. De asemenea am fost placut surprinsa ca am primit si un manual si alte materiale necesare pentru curs. 

     Daca sunteti studenti in cautare de dezvoltare profesionala si vreti sa urmati cursuri de limba straina de calitate, TEACHING va sare in ajutor! 
 
     Pentru inscriere completati formularul online pana pe data de 26 octombrie de pe www.teach-ing.ro

     TEACHING a lansat provocarea, acum totul depinde de tine! 
 

Maricela Poienaru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu