miercuri, 25 aprilie 2012



Afla cum te poti inscrie la Top Talents Romania

In perioada 10-11 mai 2012, la Hotel Caro, Bucuresti are loc cea de-a cincea editie a proiectului Top Talents Romania. Programul isi propune sa identifice tineri cu rezultate remarcabile si sa le ofere oportunitati de cariera pe masura potentialului.


Peste 2.000 de studenti si proaspat absolventi sunt asteptati sa se inscrie pana pe 26 aprilie pe http://www.toptalents.ro  Dintre acestia, 300 vor fi invitati in finala proiectului, in urma unui proces complex de selectie care include evaluarea CV-ului si a formularului de aplicare, precum si o evaluare psihometrica online realizata cu ajutorul testelor Cut-e.

In timpul celor doua zile, finalistii vor interactiona cu 4 companii, lideri in industria lor, care recunosc potentialul si investesc in dezvoltarea lui: BRD Groupe Société Général, Hilti, Kraft Foods, L'Oréal.
Profilul urmarit in cadrul proiectului sunt studentii, masteranzii si proaspat absolventii care indeplinesc cel putin unul din urmatoarele criterii: rezultate academice remarcabile, implicare in activitati extracurriculare sau ONG-uri si expunere internationala – studii, burse, experienta profesionala sau schimburi culturale.

Editia din 2012 a evenimentului abordeaza tema „Embracing your potential”. In cadrul conferintelor si a workshop-urilor se va discuta despre modul in care tinerii isi pot prezenta experientele astfel incat sa isi maximizeze sansele de a lucra intr-o companie care investeste in candidatii cu potential si care a dezvoltat sisteme interne de management al talentelor pentru a le oferi oportunitati pe masura potentialului lor.

Completeaza formularul prin care sa ne arati ca esti un top talent si ca dintre cei peste 2000 aplicanti tu trebuie sa fii printre primii 300 finalisti invitati pe 10-11 mai la conferinta Top Talents, editia a 5-a.

Mai multe informatii despre evenimentul Top Talents pot fi gasite pe http://www.toptalents.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu