marți, 24 aprilie 2012

Antreprenoriatul – o oportunitate pentru tine!


Suntem la varsta marilor cautari. Fie ca ne aflam in cautarea a ceea ce ne defineste in plan personal sau profesional, in cautarea unui prim job in anii studentiei, este clar o perioada cu multe semne de intrebare.
Tanara generatie are avantajul de a fi creativa: fie ca est vorba de moduri inovative de copiat la examene sau de a inventa diferite povesti pentru a scapa din situatii neplacute. De multe ori experienta lucrului poate fi dezamagitoare, in functie de tipul de personalitate al fiecarei persoane. Asteptarile nu ne sunt implinite iar treptat se pierde din doza de entuziasm cu care am fost inzestrati la inceput de drum.

Pasiunile noastre in diferite domenii pot fi scanteia declansatoare a succesului activitatii noastre profesionale. Astfel, oportunitatea de a fi propriul tau sef si de a lucra la afacerea ta este un vis implinit. Atunci cand o persoana face cu pasiune ceea ce face, succesul in acel domeniu este garantat.
Antreprenoriatul este un domeniu in care se refugiaza oamenii cu idei, oameni care identifica nevoile de consum ale populatiei si dezvolta diferite afaceri care identifica acele lacune lasate de o concurenta nu tocmai acerba. Astfel, prin perfectionarea contiuna a pietei si prin exploatarea unor nevoi se contureaza  carierele de succes.
Nevoile societatii de consum au devenit tot mai complexe, de aceea pot fi puse in practica cele mai inovative idei. Importanta este si crearea unei strategii pentru a te impune pe piata, atragerea si mentinerea uno clienti fideli si calitatea serviciului oferit. Cei mai buni antreprenori au invatat acest lucru facand de toate, incepand de la viziunea afacerii lor, pana la detalii de marketing si comunicare. Perfectioanrea continua a fost secretul lor, precum si respectul si sprijinul acordat angajatilor, care a condus la conturarea unei echipe eficiente pe care se pot baza.
Daca ai o idee, trebuie doar sa crezi in ea si visul tau va deveni realitate!
„Antreprenoriatul – o oportunitate pentru tine!” este  exact ceea ce ai nevoie. Participand la acest seminar vei afla tot ceea ce trebuie sa stii pentru a deveni propriul tau sef: cum poti deschide o afacere, ce posibilitati de finantare ai, care este concurenta in segmentul tau si cum sa inveti din greselile lor, cum sa te pregatesti pentru un nou inceput si cum sa investesti eficient intr-o cariera valoroasa!
Echipa  „TEACH ING” te invita sa participi la seminarul „Antreprenoriatul – o oportunitate pentru tine!” in cadrul proiectului Centrul Economic, editia a –VI-a desfasurat in perioada 11-12 mai 2012.


 Autor: Oana Tucaliuc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu