miercuri, 30 iulie 2014

“Porneste la drum cu GSK” se pregateste pentru cea de-a 8-a editie!




UPDATE: S-au lansat inscrierile pentru proiectul: „Porneste la drum cu GSK!”. Aplica aici: http://buzzjob.ro/companii/gsk/aplica.html
GSK Romania se pregateste de lansarea celei de-a 8-a editii a programului de traineeship “Porneste la drum cu GSK”. Editia se adreseaza masteranzilor si proaspetilor absolventi care isi doresc un start inedit in cariera, intr-o companie multinationala cu puternice radacini locale si un mediu axat pe dezvoltare.  

Programul le ofera acestora posiblitatea de a se alatura GSK in rolul de trainee pentru o perioada de 6 pana la 12 luni. De-a lungul celor 7 editii organizate pana in prezent, aproximativ 50 trainee au ramas in cadrul companiei, in cele 4 divizii ale GSK Romania – GSK Pharma, GSK Consumer Healthcare, Europharm Distributie si fabrica GSK din Brasov.

Inscrierile oficiale pentru cea de-a 8-a editie vor fi lansate pe data de 1 august 2014. 

Ca sa va faceti o idee ce se pregateste, va invitam intr-o scurta incursiune prin evenimentul de anul trecut:
·         Aplicanti la program - 600
·         Candidati acceptati dupa sustinerea interviului telefonic -  85
·         Candidati selectati pentru workshop - 32
·         Candidati care au “pornit la drum cu GSK” - 11


Incepand cu 15 ianuarie 2014, cei 11 trainee si-au inceput pregatirea si dezvoltarea profesionala in cadrul programului de Traineeship al GSK Romania, care dureaza de la 6 pana la 12 luni, in functie de divizia GSK in care activeaza. In tot acest timp, trainee-lor le sunt alocate proiecte specifice, cu rezultate tangibile si care aduc valoare companiei. La finalul acestei perioade, pe baza performantei si potentialului demonstrat, tinerii pot avea oportunitatea de a-si continua cariera in cadrul GSK Romania.

Daca si voi va doriti o cariera in GSK, urmariti cu atentie lansarea campaniei de recrutare pe pagina buzzcamp.ro incepand cu data de 1 august. Sau, mai simplu, abonati-va la newsletterul nostru, iar invitatia pentru proiect va intra direct in casuta voastra de email.   

Va garantam o experienta care va va transforma atat pe plan personal cat si profesional. Si daca nu ne credeti pe noi, atunci credeti-i pe participantii de anul trecut, care ne-au povestit cu cuvintele lor:

“Ma bucur pentru sansa de a intra in aceasta echipa si apreciez valorile companiei, care sunt mereu respectate”

 “Au fost 3 zile (26-29 Noiembrie) in care am reusit sa imi dau seama de punctele forte si slabe, si asta cu ajutorul facilitatorilor.”

“Totul a fost interesant si provocator intr-un mod bun. Foarte interesante exercitiile si feedback-ul pe care fiecare participant le-a primit la final”

GSK este una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, bazata pe cercetare si dezvoltare. Prin activitatea noastra, ne propunem sa crestem calitatea vietii oamenilor, ajutandu-i pe acestia sa realizeze mai multe, sa se simta mai bine si sa traiasca mai mult. Investim constant in cercetare si dezvoltare pentru a produce medicamente, vaccinuri si produse de ingrijire a sanatatii inovatoare si lucram pentru a extinde accesul la solutiile noastre pentru cat mai multi oameni, din toate colturile lumii.
Timp de mai mult de doua decenii, GSK Romania a fost un promotor al progresului in ingrijirea sanatatii romanilor si vom continua sa jucam acest rol. Prin tot ceea ce facem in Romania, ne propunem sa contribuim la imbunatatirea sperantei de viata a romanilor si a calitatii vietii acestora, in conditiile in care tara noastra se confrunta cu unii dintre cei mai scazuti indici legati de speranta de viata in Uniunea Europeana.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu