luni, 4 noiembrie 2013

Cel mai mare targ de cariera la nivel national - Angajatori de TOP Iasi




Pe 8 si 9 Noiembrie, te intalnesti la Grand Hotel Traian din Iasi cu peste 20 de companii care ofera 1100 de joburi, programe de trainee si internship-uri in cele mai dinamice domenii ale momentului:
 IT, FMCG, Inginerie, BPO, Financiar-bancar si altele.
               
Evenimentul se adreseaza studentilor, masteranzilor, absolventilor si profesionistilor cu experienta care sunt in cautarea unui job.

Iata 3 dintre motivele pentru a-ti pune in calendar participarea la Angajatori de TOP pe 8-9 Noiembrie 2013:

Cele mai mari companii din Iasi

Nu rata cele mai multe oportunitati de cariera, programe de internship si management trainee ce vor fi lansate de multe dintre companii in exclusivitate in cadrul targului Angajatori de TOP! Amazon, BeeNear, Continental Automotive, Microsoft, P&G, Adecco, Edurom, Endava, Futures First, Luxoft, Microchip Technology, Sparkware Technologies, TeamNet International, Thales Systems, Arcadis Project Engineering, Capgemini, Mios, National Instruments, VeoFinances, Xerox, SCC Services, Silicon Services,  sunt numai cativa dintre angajatorii care au deschise astfel de pozitii.

Conferinte si seminarii
Pe langa interactiunea cu angajatorii la stand, in urma careia poti obtine invitatii pentru interviuri ulterioare, te invitam sa afli mai multe despre planurile de recrutare ale companiilor participand la seminariile de cariera sustinute de angajatori.

Vineri, 8 aprilie, poti participa la un workshop-ul sustinut de catre Beenear “Grow your talent with Beenear” si la alte workshop-uri de cariera, printre care:
•             EDUCATIVA – Oportunitati de studiu in strainatate     
•             CAREER PATHS IN THE IT&C INDUSTRY
•             CODECAMP - CARE SUNT CELE MAI CAUTATE TEHNOLOGII IT IN 2013?
•             BRAINSPOTTING - SUNT UN INGINER IT CAUTAT. CE OFERTA SA ALEG?
•             HIPO - CUM SA TE PREGATESTI PENTRU UN PROCES DE SELECTIE: CV, INTERVIURI, TESTE

Sambata, 9 Noiembrie, poti lua parte la "NEW ANSWERS FOR FUTURE MOBILITY - INFOTAINMENT FUTURE TRENDS" sustinut de Continental Automotive si la workshop-urile de cariera sustinute de Endava, EDUROM, Futures First, dar si de alti angajatori. 


CV BarCode  
Nu mai este nevoie sa iti printezi CV-ul in 100 de exemplare. Cu un singur CV BarCode, la Angajatori de TOP, poti aplica la standul tuturor companiilor care te intereseaza! Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi pasii din tutorialul de pe  http://bit.ly/17FhmaD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu