vineri, 1 noiembrie 2013

Accenture recruteaza tineri din Iasi






Accenture selecteaza tineri talentati, care pun pasiune in ceea ce fac si ii ajuta sa isi dezvolte abilitatile si sa isi construiasca o cariera de succes.

Ca si organizatie dinamica si inovativa, implicata activ in comunitate, orientata in aceeasi masura catre rezultate si catre oameni, Accenture cauta tineri talentati din Iasi si Sibiu, care isi doresc sa fie foarte buni si sa isi depaseasca limitele.

Cateva dintre calitatile pe care le apreciaza sunt dorinta de dezvoltare personala, orientarea catre rezultate si client, lucrul in echipa, energia, entuziasmul si perseverenta.

Daca corespunzi profilului de mai sus, iti doresti un job full-time in Bucuresti si esti vorbitor de limba germana la nivel mediu/avansat (B2-C2), completeaza formularul accesand http://buzzcamp.ro/compania-accenture-recruteaza/ si convinge o companie de top sa recruteze in orasul tau!



Inca din primele luni de la angajare, in functie de ceea ce iti doreste sa faci, vei beneficia de un Career Development Plan, care te va ghida in drumul spre performanta si iti va mari sansele spre avansare.

Ofertele de job-uri includ si suport de relocare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu