luni, 29 aprilie 2013

Orientare in cariera!




Primul pas în angajare este scrierea și trimiterea unui CV! Puțini știu însă că un CV bun nu constă în completarea unuia  șablon cu calitățile pe care le-au găsit pe internet și care li se par interesante. Dacă tu și colegii tăi v-ați face câte un CV și le-ați compara după, vei putea observa că aveți cu toții aceleași calități: sunteți punctuali, deși știi și tu că mulți dintre ei stau tot timpul pe sub ușile amfiteatrelor, așteptând să li se dea drumul, pentru că iar au întârziat la curs; sunteți cu toții corecți, și cei ce ați învățat nopți la rând pentru un examen și colegii voștri care știu cât e de important să îți asculți vocea interioară, voce care îți dictează cursul din camera de cămin; sunteți sociabili cu toții, inclusiv colegul care țipă nestingherit după tine
„Auzi, auzi...” pentru că nici după trei ani de facultate nu știe numele colegilor de grupă; lucrați cu toții bine în echipă, bineînțeles în echipele pe care vi le alegeți voi; și lista continuă cu binecunoscutele: originalitate, seriozitate, respect etc. Nu este o noutate că veți absolvi și vă veți bate pe aceleași, puține, locuri de muncă și că va obține postul cel care, pe lângă pregătirea necesară, se va prezenta cel mai bine la interviu.


„Orientare în Carieră” este unul din proiectele pe care noi, asociația TEACHING, îl organizăm nu doar pentru studenții facultăților cu profil tehnic, ci și pentru cei de la facultățile cu profil uman, așa că, indiferent de studiile universitare pe care le urmezi, îți propunem să participi. 


Trainingul are scopul de a te ajuta să dobândești cunoștințele cu care să te pui in valoare în cele mai importante etape ante-angajare: crearea unui CV și a unei scrisori de intenție, precum și prezentarea la interviul propriu-zis.


Așadar, dacă ești student și propunerea lansată de noi ți se pare interesantă, completează formularul de înscriere până la data de 13.05.2013, de pe site-ul www.teach-ing.ro, treci de etapa de selecție şi participă la trainingul “Orientare în Carieră” ce va avea loc în cadrul evenimentului Festudis, pe data de 16.05.2013, ora 16:00.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu