luni, 26 noiembrie 2012

Se apropie Crăciunul!



Iată-ne ajunşi în perioada sărbătorilor de iarnă ,atunci când oamenii sunt mai buni, copiii aşteaptă să împodobească bradul pentru ca în ziua de Crăciun să găsească cadouri sub el, care mai de care mai frumose , mamele pregătesc casa şi masa frumoasă pentru odraslele lor, iar elevii repetă de zori colindele cu care vor vesti venirea Pruncului Isus pe la toate uşile. Dar sunt şi persoane care nu au ce să împodobească şi nici nu au ce să pună pe masă, pentru că lor soarta le-a fost altfel, diferită de ceea ce se numeşte  confort şi bucurie a Crăciunului. Aşadar, haideţi cu toţii să fim uniţi pentru a putea da o mână de ajutor şi celor care nu au ce să împodobească sau ce să pună pe masă în ziua de Crăciun!

Pentru aceasta asociaţia TEACHING organizează pe data de 7 decembrie 2012 ,începând cu ora 20:30,  balul caritabil ajuns la cea de a  VII-a ediţie : UN COLIND PENTRU UN ZÂMBET!

Publicul prezent la bal va putea participa la diferite concursuri atractive, ca de exemplu concursul de băut bere sau lanţul de haine.

Poţi aduce cu tine o jucărie pentru a putea participa la tombola organizată în cadrul balului şi pentru a face o bucurie unui copil.

Cu banii strânşi de pe urma acestui bal caritabil vor fi cumpărate cadouri,rechizite,alimente  pentru cei care provin din familiile defavorizate  din judeţul Iaşi!

Pentru mai multe detalii accesaţi : www.teach-ing.ro



Emanuela Popescu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu