miercuri, 14 noiembrie 2012

Invata sa fii inginer!



Dragi cititori ai blogului TEACHING, vin astazi cu un articol prin care promovez materia de baza a unui inginer, si anume, desenul tehnic.

Tehnologia a evoluat foarte  mult in ultimul timp si din aceasta cauza am ajuns sa folosim creionul si radiera doar pentru a face cateva schite ale unui desen. De cele mai multe ori, plansele dupa care lucram sunt proiectate pe calculator, in soft-uri specializate care la randul lor au evoluat foarte mult si incearca sa ne usureze din ce in ce mai mult munca de proiectare. Totusi, AutoCAD-ul ramane programult de baza al tuturor soft-urilor, fiind specializat pe proiectarea 2D. Consider ca acest program ar trebui sa fie cunoscut de fiecare inginer, indiferent de domeniul de activitate. Nu ar trebui ca acesta sa aibe secrete pentru nimeni.

Pentru aceasta, Asociatia TEACHING vine in ajutorul tau si la sfarsitul lunii noiembrie organizeaza cursuri de AutoCAD 2D.
Esti student si la orele de AutoCAD nu prea ai inteles profesorul cand iti explica sau poate ai avut unele „probleme studentesti” si nu ai putut ajunge la toate cursurile si din aceasta cauza nu stapanesti foarte bine acest program? Nu mai sta pe ganduri! Intra pe site-ul asociatiei www.teach-ing.ro si completeaza formularul de inscriere pentru a putea participa la aceste cursuri!

Invata AutoCAD! Fii un inginer adevarat!



 

Un comentariu:

  1. OFERTA SPECIALA PENTRU FIRME

    TOTAL RESOURCES vine in sprijinul IMM-urilor cu preturi si conditii aventoajoase pentru toata gama de piese auto aftermarket si originale .
    Piese auto, Asigurari auto, Accesorii auto, Alarme auto, Anvelope, Consumabile auto, Jante, Multimedia, , Lubrifianti.
    Pentru detalii vizitati-ne pe:
    ASIGURARI
    http://www.brokerasigurariiasi.ro/
    office@brokerasigurariiasi.ro
    Tel : 0743106489 -Tel : 0746136276 - Fax: 0232272175

    PIESE AFTERMARKET
    http://www.pieseautoaftermarket.ro/
    office@pieseautoaftermarket.ro
    TEL :0754 590 775 ,0724 143 683

    RăspundețiȘtergere