marți, 14 februarie 2012

De ce sa fii voluntar "TEACH ING"?

    Omul este o fiinta sociala iar una dintre nevoile sale de baza este reprezentata de apartenenta sa la un grup. Fiind student, prioritatile se modifica: petreci mai mult timp alaturi de colegii de camera si cei de facultate si mai putin cu familia.
    Viata de student este pe cat de complexa, pe atat de frumoasa si plina de energie. In acesti ani te formezi, te maturizezi, iti reevaluezi prioritatile in viata, iti gasesti jumatatea, te distrezi, inveti si devii mai bun. Acum este perioada in care iti permiti sa gresesti si sa inveti ceva din asta fara prea mari consecinte.
     Acest drum nu ar fi atat de fascinant daca nu ai avea in jur tineri ca si tine, care iti pot fi alaturi la distractii si in suferintele din timpul sesiunilor. Voi sunteti acei care dati viata campusurilor, care puneti o lume in miscare: mijloacele de transport nu ar avea nici un farmec daca nu ar cara pachetele prmite de acasa, discotecile ar fi pustii fara cheful vostru de viata iar rata natalitatii ar fi mult scazuta daca nu s-ar contura frumoase povesti de dragoste pe bancile facultatii.
    E o perioada de cautare, de definire a ceea ce esti si de luare a deciziilor: de azi renunt la fumat...de azi ma apuc de invatat....de azi voi fi mai binevoitor cu colegul meu de camera....de azi...aleg sa fiu voluntar in „TEACH ING”.
Suntem un grup de tineri studenti care si-au propus sa faca un prim pas in dezvoltarea personala si profesionala extra-scolara. Aceasta etapa este insotita de multa vointa, dedicatie, timp si initiativa pentru a fi implicati activ in viata studenteasca. Invatarea a fost mereu mai frumoasa si utila atunci cand te intorci cu drag in grupul de voluntari de la „TEACH ING”, cand lasi la usa toate grijile si preocuparile de peste zi si te integrezi in atmosfera calda creata de voluntarii nostri.
    Te asteptam si pe tine sa fii o parte din acest grup!

    Pentru a putea face parte din din echipa "TEACH ING", intra pe site-ul asociatiei www.teach-ing.ro , si completeaza formularul de inscriere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu