marți, 29 noiembrie 2011

"TEACH ING" va invita la Balul Caritabil "Un Colind Pentru Un Zambet"

Un Colind Pentru Un Zambet este un bal caritabil organizat de Asociatia Tehnica de Formare Profesionala "TEACH ING" aflat la editia a VI-a. Evenimentul este organizat in acest an pe data de 7 Decembrie in Club For Fun de la ora 20:30, si are ca scop strangerea de fonduri pentru a ajuta unii copii, din Judetul Iasi, care provin din familii cu o situatie materiala precara.

Copiii ajutati prin acest proiect au fost localizati cu ajutorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi (DGASPC), care au prezentat conducerii Asociatiei un centralizator cu copii in cauza. Ajutoarele acordate constau in alimente sau in bunuri materiale, haine sau rechizite , cumparate din fondurile adunate in cadrul balului si din sponsorizari.

In cadrul balului se vor organiza concursuri cu premii pentru toti castigatorii. Vom avea concurs de baut bere,  Karaoke, Limbo, concurs de dans. Premiile sunt oferite de sponsorii evenimentului.

Tot in cadrul festivitatilor, invitatii nostri speciali, corul Asociatiei Studentilor Crestini Ortodocsi din Romania (ASCOR)  vor canta colinde pentru toti cei prezenti la balul Un Colind Pentru Un Zambet. Participantii la bal pot aduce si cate o jucarie pentru copii in schimbul careia vor putea participa la o tombola cu premii oferite de sponsori.

Va asteptam in data de 7 Decembrie de la ora 20:30 in club For Fun pentru a incerca sa facem sarbatorile cat mai placute unor familii care au nevoie de ajutorul nostru.

Pretul unui bilet este de 5 lei.

Biletele pot fi cumparate de la membrii “TEACH ING” sau Miercuri seara de la intrarea in For Fun.

Stanculeanu Radu, "TEACH ING"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu