miercuri, 16 martie 2011

“TEACH ING” si Inventor iti provoaca imaginatia!

“TEACH ING” organizeaza in cadrul editiei a V-a a Centrului de Training Tehnic, cursul de Inventor dedicat studentilor de la Universitatea Tehnica “Gh. Asachi” din Iasi care doresc sa isi perfectioneze abilitatile de proiectare asistata de calculator.




Ce este programul de proiectare Inventor?
Inventor  este un software  flexibil si usor de inteles, folosit  pentru proiectare mecanica 3D, simularea dinamicii ansamblurilor tehnice si crearea de noi instrumente de proiectare.

De ce este necesar?
Programele simple de desenare cu ajutorul calculatorului nu satisfac pe deplin necesitatea companiilor de a crea produse cat mai complexe in cel mai scurt timp. Inventor reprezinta in acest context o solutie fiabila si performanta pentru dezvoltarea tehnologiei de proiectare.

Cui se adreseaza cursul?
  Initiativa de a realiza un curs de Inventor a rezultat ca urmare a necesitatii acestui program pentru elaborarea proiectelor didactice si a lucrarilor de diploma ale studentilor de la facultatile tehnice, precum si a cererii considerabile de pe piata muncii ingineresti a competentelor de modelare 3D si simulare pe calculator din partea absolventilor in inginerie.



Deci…
Un inginer care stie Inventor este un profesionist cautat!


                                                                                       Articol realizat de Alexandra Ursanu

2 comentarii:

  1. Foarte util si interesant!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua. Sunt interesata de acest. Cum se face inscrierea? Se poate face din octombrie?

    RăspundețiȘtergere