joi, 2 octombrie 2014

TEACHING Iași dă start carierei tale!„Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!” Mahatma GandhiAsociatia Tehnica de Formare Profesionala “TEACH ING” filiala Iasi da startul carierei tale. De tine depinde viitor voluntar, sa dai curs oportunitatii de a lucra intr-o echipa ce pune pret pe dezvoltarea profesionala si personala a studentilor.
            Toti cred in dictonul “toamna se numara bobocii”, noi credem ca toamna se numara oportunitatile! Succesul in cariera consta in 99% munca si 1% noroc. Munca pentru noi inseamna sa investesti din timpul tau in oportunitati pentru a deveni ceea ce iti doresti. Voluntariatul iti ofera aceasta opotunitate.

De ce sa alegi echipa TEACHING?
            Pentru ca suntem o asociatie care se pliaza pe profilul tau. Misiunea noastra este de a contribui la pregătirea profesională a tinerilor ingineri prin dezvoltarea cunostintelor teoretice și a abilităților  practice ale acestora.
Ai sansa de a contribui la implementarea proiectelor din cadrul asociatiei Centrul de Training Tehnic, Centrul de Training Economic,  Centrul de Training Lingvistic, proiecte ce investesc in tineri.
            Pentru a ajunge in varful piramidei trebuie sa pui pasiune, incredere, munca si creativitate in tot ceea ce faci! TEACHING pune pasiune si deschide arii largi de activitate astfel incat, draga voluntarule te poti implica activ in unul din departamentele Financiar, HR, Marketing si PR, Proiecte.

            Ce conditii trebuie sa indeplinesti?
Sa fii student (a).
Sa ai dorinţă de implicare.
Sa fii creativ.
Sa iti placa activitatea de voluntariat.

            Ce iti oferim in schimb!
 Aici beneficiezi de distractie si nu numai:
        - experienţă extracurriculară – dobândirea de abilităţi şi competenţe precum: leadership, management de proiect, management organizaţional, comunicare, relaţii publice, resurse umane, fundraising;
      - informare – acces la diverse informaţii utile din mediul studenţesc: burse, traininguri, petreceri studenţeşti, tabere, joburi, internship-uri, practica de vară;
        - training – oportunitatea de a participa la diverse programe de instruire non-formala pe diferite domenii de interes;
          - internship & carieră – aprofundarea cunostinelor dobandite in facultate prin participarea la programe de practică în cadrul unor companii din domeniul tehnic si dobandirea de cunostinte in alte domenii;
            -  teambuilding – participarea la activităţi de divertisment  si dezvoltare personala alături de ceilalţi membri: petreceri, excursii, festivaluri studenţeşti;
           -  management de proiect – realizarea de proiecte  pentru tineri si companii, alături de membrii TEACHING,  cu scopul de a dobândi abilităţi si competente în domeniile: managementul proiectelor, comunicare, leadership, marketing, resurse umane, financiar,  relatii cu clientii, dar ai si oportunitatea de a pune în practică propriile idei.

            De ce sa alegi voluntariatul?
Iată cam cum ar arăta descompuns un astfel de CÂȘTIG:
Înveți să ai mai multă încredere în tine;
Îți îmbunătățești competențele: comunicare, negociere, lucrul în echipă;
Înveți să fii mai responsabil, mai organizat, dar și mai creativ;
Înveți să faci networking;
Îți dezvolți capacitatea de leadership;
Dobândești experiențe practice;
Experimentezi și devii conștient de punctele tale forte, respectiv de cele slabe;
Înveți să fii mai bun și mai înțelegător cu ceilalți;
Înveți să vii cu soluții și cu idei ”out of the box.”

Cum poti sa te inscrii?
1. Trimite-ne CV-ul tau la adresa de email teachingis@gmail.com sau completeaza formularul de inscriere de mai jos, pana pe data de 19.10.2014, ora 24:00.
2. Programare interviu pe data de 20.10.2014.
3. Sustinere interviu in perioada: 21.10.2014 – 23.10.2014. Este momentul sa ne convingi ca esti cel mai bun.
 4. Anuntarea rezultatelor prin e-mail pe data de 24.10.2014, ora 12:00.
Enjoy to buid your future!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu