joi, 8 mai 2014

Scoala TEACHING, o oportunitate de angajare pentru tinerii ieseni


Vreau sa ma angajez!” De cate ori nu am auzit aceasta propozitie? In ultimii ani, insa, ne-am obisnuit tot mai mult sa auzim si continuarea: „...dar nu sunt locuri de munca”. Este fraza rostita de sute de mii de romani, de sute de mii de ori. Fenomenul somajului este cu atat mai ingrijorator cu cat afecteaza toate categoriile de persoane, de la tineri la persoane in varsta si de la persoane fara experienta la cei cu multi ani de activitate.
  
Asociatia Tehnica de Formare Profesionala „TEACH ING” isi propune sa contribuie la o mai buna absorbtie a fortei de munca si, in special, a tinerilor. Scoala TEACHING este un proiect care se adreseaza elevilor din clasa a XII-a si este realizat in colaborare cu liceele si companiile cu profil tehnic din orasul Iasi.
  
Elevii care finalizeaza studiile liceale in aceasta vara si intentioneaza sa-si caute un loc de munca au oportunitatea de a se inscrie la cursurile intensive ale Scolii TEACHING, iar la finalul acestora au sansa sa se angajeze la una dintre companiile partenere.
  
Noutatea proiectului consta in stransa colaborare intre asociatie, elevi, scolile din care provin acestia si mediul de afaceri iesean. Practic, pentru a creste sansele de angajare ale tinerilor  se va realiza un profil al candidatului asa cum si-l doresc firmele partenere. Acesta va fi folosit in selectia si instruirea tinerilor.
La final, cei care dovedesc faptul ca si-au insusit cunostintele teoretice si au deprins abilitatile practice cerute, vor fi angajati in companiile partenere.   

Cei care doresc sa se inscrie, o pot face pana pe 4 iulie 2014. Cursurile se desfasoara intre 14 iulie si 1 august.

Formular de inscriere


Un comentariu:

  1. Buna ziua, as vrea sa stiu daca fac acest curs trebuie sa ma angajez neaparat la colaboratorii dumneavoastra ?

    RăspundețiȘtergere