marți, 15 octombrie 2013

BESTEngineer revine la Timişoara! Peste 500 de locuri de muncă pentru ingineri şi experţi IT!

 Singurul târg de job-uri din România dedicat inginerilor, BESTEngineer, își deschide porțile vineri, 18 octombrie, la Timișoara. În perioada 18 – 19 octombrie 2013, peste 25 de companii naționale și multinaționale vor fi prezente la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara (CRAFT), pentru a oferi tuturor celor interesați informații privind oferta locurilor de muncă, cât şi despre profilul candidatului ideal. În cadrul conferinţei BESTEngineer se vor dezbate subiecte de interes pentru ingineri.

Hella Romania, Visma Software, Plexus, Takata Romania și Audi Ungaria sunt doar câteva dintre companiile ce vor fi reprezentate în cadrul BESTEngineer din acest an la Timişoara. Firmele participante vor pune la dispoziţie vizitatorilor peste 500 de locuri de muncă pentru ingineri şi experţi IT. 

Târgul de joburi are loc vineri între orele 10 și 18 și sâmbătă între 10 și 17. Vizitatorii vor avea ocazia să stea de vorbă cu reprezentanții firmelor participante, să se informeze despre oferta companiilor, dar și să își depună CV-ul direct la standuri.

Intrarea este liberă.


Ioana Calin - Ioana.calin@avanz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu