luni, 5 noiembrie 2012

Antreprenoriatul- o oportunitate pentru tine!



Orice student poate deveni un mare antreprenor dacă își dorește acest lucru. Niciodată nu poți ști ce rețea se ascunde pe un laptop, într-un cămin, aproape de a da peste cap orice așteptări cu privire la o rețea socială. Mark Zuckerberg – cofondator Facebook este exemplul viu al studentului ce devine antreprenor de succes.

Nu trebuie să ne fie frică de schimbare. Trebuie să credem în munca noastră. Bill Gates este omul care revoluționează lumea aducând computerul în casele oamenilor. Steve Jobs regândește lumea electronicelor și dă drumul mașinii de făcut bani – Apple. Idei mărețe se pot ascunde în fiecare dintre noi. Suntem capabili să ne descoperim și să dăm frâu liber imaginației și dorinței de a reuși?

„Unul dintre lucrurile care definesc un antreprenor este să primească câte un pumn în stomac în fiecare zi, din nou și din nou, și să apară ziua următoare și să continuie munca. Este doar perseverență” (Jen Bilik). Nu trebuie să ne dăm bătuți nici după 100 de încercări. Poate a 101- a încercare va fi un succes. 

În acest scop, TEACHING are grijă de cariera studentului și organizează seminarul „Antreprenoriatul- o oportunitate pentru tine!”  Ne vom adresa studenților ce vor să devină anteprenorii de success. Dorim să colaborăm cu persoane inovatoare, tineri creatori, energici, originali, optimisti și orientați spre rezultate.
Ne vom dedica pregătirii tale și instruirii spre un viitor antreprenor de succes. Te vom învăța cum să îți deschizi propria afacere, cu ce dificultăți legislative o să te întâlnești, ce posibilități de finanțare există și care sunt metodele de reușită implementate de mari antreprenori. 

Dacă te-am convins te invităm să completezi formularul de înscriere online pe care îl vei găsi pe site-ul nostru, www.teach-ing.ro. Înscrierile vor avea loc în perioada 5- 18 noiembrie. Participarea la acest seminar este gratuită. Înscrie-te și câștigul va fi doar de partea ta!

Pentru mai multe detalii accesează www.teach-ing.ro.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu