vineri, 22 iunie 2012

Sfaturi de viață de la bătrânii japonezi

 Sfaturi transmise de seniorii japonezi, la final de cariera, celor mai tineri, care le vor lua locul. Rezerva-ti 10 minute pentru a citi cateva sfaturi de la oameni trecuti prin viata, vorbe intelepte care la sigur te vor ajuta in viata!
 “Cand te opresti sa alergi dupa lucrurile gresite, le dai lucrurilor bune sansa de a te găsi”.



Sa fii ceea ce esti!
Una dintre cele mai mari provocari in viata este sa sa fii tu insuti intr-o lume care încearcă sa te faca precum toti ceilalti. Cineva va fi întotdeauna mai frumos ca tine, mai destept sau mai tanar, insa nimeni nu poate fi ca tine. Nu te schimba ca oamenii sa te placa. Fii tu insuti si oamenii potriviti te vor iubi pe tine, cel adevarat.
Trecutul
Nu vei putea incepe următorul capitol din viata ta, daca vei continua sa il citesti pe ultimul.
Frica sa gresesti
Facand ceva si obținând un rezultat gresit este mai productiv decat sa nu faci nimic. Orice reusita are o urma de esec in spatele ei si orice esec te conduce spre succes. Vei ajunge sa regreți mai mult lucrurile pe care nu le-ai facut decat pe cele pe care le-ai facut.
Problemele
Înfruntă-le cu capul sus. Nu, nu va fi usor. Nu este nicio persoana in lume care poate depasi fara greseala toate complicatiile cu care viata ne pune fata in fata. Nu suntem facuti sa rezolvam instant toate probleme aparute. Nu asa am fost creati. De fapt, am fost creati sa ne suparam, sa ne intristam, sa fim raniti, sa ne impiedicam si sa cadem. Pentru ca tocmai asta este intregul scop al vietii – sa ne infruntam problemele, sa invatam din ele, sa ne adaptam si sa le rezolvam in timp. Asta e, in cele din urma, modul in care devenim persoanele care suntem.
A minti
Poti minti pe oricine din lumea intreaga, insa nu te poti pacali pe tine.Vietile ni se imbunatatesc numai cand acceptam provocarile care ne apar in cale. Iar cea mai dificila dintre provocari este aceea de a fi sinceri cu noi insine.

 
Continuarea o gasiti pe http://yupi.md/recomandam-sfaturi-de-viata-de-la-batranii-japonezi/
Enjoy!:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu