miercuri, 29 februarie 2012

"TEACH ING" organizeaza cursuri de limba straina tehnica !

    Este cunoscut faptul că în vremurile în care informaţia năvăleşte peste noi, în care totul se realizează pe calculator, cunoaşterea unei limbi străine devine o necesitate. De aceea mulţi apelează acum la învăţarea acestor limbi extrem de des întâlnite prin participarea la curusuri foarte scumpe.
    Tocmai de aceea, "TEACH ING" organizeaza  cursuri de limba straina la un pret modic. Cursurile oferite sunt de Engleză tehnică nivel începător şi mediu precum şi Germană nivel începător, iar taxa pentru cursuri este de 40 lei, pentru care fiecare cursant va beneficia de suporturi de curs, traineri cu experienţă în domeniu şi o diplomă de participare, ce va fi un atu pentru fiecare prin menţionarea în CV.
    Înscrierea candidaţilor se va efectua în perioada 27 februarie - 8 martie 2012, urmând ca pe 9 ianuarie să se dea un test iniţial pentru crearea grupelor, ce va avea loc pe 10 martie. Între 15-18 martie 2012 se vor anunta rezultatele testului iniţial, urmând ca perioada propriu-zisa de desfăşurare a cursurilor să înceapă pe 26 martie şi să se încheie pe 20 mai 2012.

    Pentru a participa la aceste cursuri trebuie să îndeplinesti urmatoarele condiţii: Să fii student/masterand/doctorand, să participi la cel puţin 70% din cursuri, altfel nu se va acorda diploma de participare. O condiţia suplimentară  reprezintă dorinţa de învăţare şi afirmare.
Testul iniţial se va da pentru stabilirea  nivelul fiecăruia şi organizarea pe grupe omogene. Locaţia de desfăşurare a cursurilor va fi anunţată ulterior, iar lista cu cei selectaţi va fi publicată pe site-ul www.teach-ing.ro.
    Programul petru efectuarea cursurilor este următorul:
  • Limba engleza tehnica nivel incepator - se va desfasura in zilele de LUNI si JOI intre orele 18:00-20:00;
  • Limba engleza tehnica nivel mediu - se va desfasura in zilele de MARTI 18:00-20:00 si VINERI intre orele 16:00-18:00;
  • Limba germana tehnica nivel incepator - se va desfasura in zilele de LUNI/MIERCURI/JOI intre orele 18:00-20:00;
Mai multe detalii, precum şi înscrierea se face pe site-ul asociaţiei,www.teach-ing.ro, accesând secţiunea Proiecte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu