marți, 20 septembrie 2011

Curăţenie generală în Iaşi pe 24 septembrie

Sâmbătă, pe 24 septembrie, Iaşul se alătură celorlalte judeţe în proiectul Let’s do it, Romania ! pentru curăţenie în toată ţara, în aceeaşi zi.

Voluntarii din judeţul Iaşi care doresc să participe la curăţenie pe 24 septembrie se pot înscrie pe site-ul www.letsdoitromania.ro sau direct, sâmbătă dimineaţă, în Parcarea Iulius Mall, între orele 08 :00 şi 11 :00.


Pentru înscrierea pe site, paşii sunt următorii : creează un cont şi bifează participarea la curăţenie. După confirmarea înregistrării, te rugăm să te loghezi. Poţi participa la curăţenie în echipă sau singur. În cazul în care doreşti să creezi o echipă, te rugăm să accesezi meniul “Echipa” din aplicaţie. Vei deveni astfel liderul echipei. Poţi adăuga membri noi manual, sau poţi trimite online codul de echipă altor prieteni. Aceştia vor fi rugaţi să se înregistreze pe site şi vor apărea ca membri în echipă ta.

În Parcarea Iulius Mall, programul se va desfăşura după cum urmează :

8:00 – 11:00
• Înregistrarea voluntarilor la punctele de înregistrare
• Instructaj (Voluntarii vor primi şi un număr de telefon de la punctul de înregistrare, unde vor putea semnala eventualele probleme (e.g. s-au terminat sacii, nu pot găsi mormanul, accidente, situaţii speciale etc.))
• Formarea şi completarea echipelor (dacă nu există echipe deja formate)
• Alocarea unui morman fiecărei echipe (dacă nu au ales deja un morman folosind aplicaţia on-line)
• Echiparea voluntarilor cu saci şi mănuşi (pentru cei care nu au deja)

9:00 – 11:00
• Voluntarii pleacă spre mormanele de gunoi care le-au fost alocate (cu un mijloc de transport propriu sau asigurat de organizatori, după caz)


  9:15 – 15:00
• Voluntarii curăţă de deşeuri mormanul care le-a fost alocat (Voluntarii vor fi anunţaţi de către organizatorii locali dacă în zona respectivă se va realiza colectare selectivă. În acest caz, li se vor comunica categoriile de deşeuri şi culoarea sacilor care vor trebui folosiţi pentru fiecare grupă)
• Sacii sunt scoşi la cel mai apropiat drum public

15:00
• Liderul echipei de voluntari confirmă fizic (la punctul de înregistrare) sau prin SMS faptul că mormanul a fost curăţat (Formatul SMS-ului şi numărul de telefon unic la care trebuie facută confirmarea vor fi furnizate voluntarilor la punctul de înregistrare)

În 2010, în judeţul Iaşi, au participat peste 9500 de voluntari. Anul acesta, pe 24 septembrie, aşteptăm în jur de 15 000 de voluntari.


Irina Theodoru
Coordonator Comunicare echipă Iaşi


Persoane de contact:

Irina Theodoru – Coordonator Comunicare echipă Iaşi: irina.theodoru@letsdoitromania.ro, 0744833377
Cornel Sava – Project Manager echipă Iaşi cornel.sava@letsdoitromania.ro, 0752972554
Cum afli noutăţi despre Let’s Do It, Romania!?
Intră pe www.letsdoitromania.ro şi citeşte despre evoluţia proiectului!
Vino pe pagina de Facebook Let’s Do It, Romania!
Urmăreşte-ne pe Twitter!

Hai cu noi să facem curăţenie în toată ţara. Într-o singură zi!
Pe 24 septembrie, echipa naţională de acţiune este pregătită de meciul cel mare!

LET’S DO IT!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu