luni, 29 noiembrie 2010

TEACH ING Iasi organizeaza "Un Colind Pentru un Zambet"

Balul de caritate “UN COLIND PENTRU UN ZAMBET!”


Se apropie sarbatorile de iarna! Fiecare dintre noi asteapta cu nerabdare primii colindatori si cadourile de sub brad, insa nu trebuie sa-i uitam pe cei mai putin norocosi. Acum este momentul sa le oferim zambete  prin daruirea cadourilor mult visate.
Asociatia Tehnica de Formare Profesionala “TEACH ING” va invita sa luati parte la balul de caritate “UN COLIND PENTRU UN ZAMBET!”, editia a V-a.
Balul se va desfasura luni, 6 decembrie 2010, in Club For Fun din Iasi, incepand cu ora 20:30. Publicul prezent  la bal  va putea  participa la numeroase  concursuri atractive si va asista la un minunat concert de colinde sustinut de colegii nostri de la ASCOR.
Obiectivul principal al proiectului il reprezinta strangerea de fonduri in vederea acoperirii costurilor pentru cadourile de Craciun ce vor fi oferite la 100 de copii proveniti din familii cu risc social ridicat si la 60 de batrani de la centrul Medico-Social Bivolari.
Acest proiect se deruleaza in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi, care ne-a oferit sprijin in identificarea copiilor.
Intrarea se va face pe baza de bilet. Pretul unui bilet este de 5 RON.  De asemenea, puteti face donatii in contul: RO08 RZBR 0000 0600 1025 0918 cu specificatia – pentru proiectul “Un colind pentru un zambet!”.
Parteneri oficiali ai evenimentului:
Cubul de ping-pong Mister Pong: http://www.tenisdemasa-iasi.ro
             Ovidius Studio: http://www.ovidiusstudio.ro
             Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului

Necesarul de cumparaturi solicitat de Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului poate fi vazut prin accesarea pozelor de mai jos:






Un comentariu: