luni, 29 martie 2010

Redirectioneaza "2 la sigur" din impozit!!

Sprijina proiecte de succes!

Redirectioneaza 2 „la sigur” din impozit catre asociatia „TEACH ING”!Asociatia Tehnica de Formare Profesionala „TEACH ING” este o  organizaţie non-profit, apolitica, cu caracter independent, avand misiunea de a sustine si contribui la pregatirea profesionala a tinerilor ingineri din domeniul tehnic, constituind cadrul firesc de dezvoltare a cunostiintelor teoretice si a abilitatilor practice.
Cele mai importante proiecte organizate de „TEACH ING” sunt:
- Centrul de Training Tehnic - cursuri/training-uri pe teme tehnice (operator si programator pe masini CNC, autocad)
- Centrul de Training Lingvistic - cursuri de limba straina tehnica (engleza si germana)
- Centrul de Training Economic - seminarii pe teme tehnico-economice.
Legislatia in vigoare permite contribuabililor persoane fizice sa directioneze in fiecare an 2% din impozitul pe venit, catre o entitate non-profit (organizatie non-guvernamentala, asociatie sau fundatie).
Mai multe detalii despre asociatie, dar si despre prevederea 2%, gasiti in mapa de prezentare a proiectului, care este atasata acestui mail, si pe site-ul www.teach-ing.ro .
Daca doriti sa deveniti partenerul nostru in implemnentarea de proiecte care au ca scop formarea profesionala a tinerilor,  trebuie doar sa redirectionati 2% din impozitul pe venit asociatiei „TEACH ING”!Descarca mapa de prezentare a proiectului: http://www.fileshare.ro/4063862842.61 
Un comentariu: